loading...
مشكات الزهرا (س)
شهاب بازدید : 294 شنبه 04 آبان 1392 نظرات (0)

آيا روايت «علي مع الحق» با سند معتبر در منابع اهل سنت نقل شده است؟ 

 

 يكى از رواياتى كه عصمت مطلق اميرمؤمنان عليه السلام و برترى بى‌چون و چراى آن حضرت را بر تمام اصحاب و بلكه بر تمام امت ثابت مى‌كند، روايت مشهور «علي مع الحق والحق مع علي» است.

چرا كه طبق اين روايت، اميرمؤمنان عليه السلام همواره با حق است و هرگز از حق جدا نخواهد شد و حق گرداگرد آن حضرت مى‌چرخد، هر جا كه على بن أبى طالب عليه السلام باشد. و اين همان عصمت مطلقى است كه شيعيان قائل هستند؛ زيرا معناى عصمت مطلق، چيزى غير از «همراهى هميشگى با حق و صواب، و عدم اشبتاه در گفتار و كردار» نيست و زمانى كه رسول خدا صلى الله عليه وآله شهادت دهد كه اميرمؤمنان در همه حالات و همواره با حق است و هيچگاه از حق جدا نمى‌شود، عصمت مطلق آن حضرت ثابت مى‌شود؛ زيرا كردار و گفتار انسان خطا كار، همواره با حق نيست و ممكن است گاهى بر خلاف حق باشد؛ چون امكان خطا و اشتباه براى افراد غير معصوم همواره وجود دارد.

مبغضان و منكران فضائل اهل البيت عليهم السلام وقتى با اين روايت و با چنين مضمونى رو برو شده‌اند، به شدت در برابر آن موضع گيرى كرده‌اند؛ از جمله ابن تيميه حرانى، همان كسى كه در انكار فضائل اهل البيت عليه السلام يد طولائى دارد، با چشمان بسته ادعا كرده كه اين روايت نه سند صحيح دارد و نه حتى سند ضعيف !!!

 

ما در اين مقاله به صورت مختصر أسناد اين روايت را در كتاب‌هاى اهل سنت بررسى خواهيم كرد تا صداقت گفتار امثال ابن تيميه بيش از پيش سنجيده شود.

ادامه در ادامه مطلب

شهاب بازدید : 88 شنبه 04 آبان 1392 نظرات (0)

 

روايت «عَلِيٌّ مَعَ الْقُرْآنِ، وَالْقُرْآنُ مَعَ عَلِيٍّ» با سند معتبر + تصوير كتاب

از اين روايت،‌ چند مطلب مهم درباره امير مؤمنان عليه السلام ثابت مي‌شود:

مطلب اول: عصمت مطلق آن حضرت:

قرآن كريم كلام خداوند است كه از طريق جبرئيل امين بر رسول خدا صلي الله عليه وآله نازل شده و آن حضرت نيز بدون دخل و تصرف آن را براي امت اسلامي ابلاغ فرموده است.

بنابراين، همانگونه كه قرآن كريم كلام الهي و پيراسته از سخنان بشري و اوهام شيطاني است، امير مؤمنان عليه السلام كه همراه هميشه قرآن است، نيز معصوم از هرگونه خطا و اشتباه در هر زمان است.

مطلب دوم؛ برتري آن حضرت بر صحابه و افراد ديگر:

بدون ترديد،‌ كسي كه طبق نص صريح رسول خدا صلي الله عليه وآله همواره با قرآن است و لحظه از قرآن جدا نبوده، بر كساني ديگر كه اين ويژگي‌ را ندارند و يا احياناً به مدت دوازده سال روخواني يك سوره را ياد مي‌گيرند و يا معاني كلمات قرآن را نمي‌دانند، برتر است.

البته ويژگيهاي برتري آن حضرت تنها در عصمت خلاصه نمي‌شود؛‌ بلكه ويژگيهاي علمي،‌ و ساير فضائل منحصر به فرد آن حضرت نيز در اثبات برتري ايشان نقش ويژه دارند كه در اين مختصر مجال بحث آن نيست.

مطلب سوم؛ اولويت حضرت براي تصدي مقام خلافت.

 بعد از اثبات عصمت و برتري آن حضرت، گذشته از نص قرآني و روايات رسول وحي، از ديدگاه عقل سليم نيز شخصي براي جانشيني رسول خدا و امامت و هدايت امت اسلامي، سزاوار است كه اين ويژگيها را داشته باشد. طبق اين روايت معتبر، علي عليه السلام اين ويژگيها را داشته اند و در نتيجه ايشان براي تصدي مقام خلافت و امامت الهي، لياقت دارد و سزاوار تر از ديگران است.

 ادامه مقاله در ادامه مطلب

شهاب بازدید : 106 شنبه 04 آبان 1392 نظرات (0)

جبرئيل و ميکائيل ، خادمان اميرمؤمنان عليه السلام

 

فتح خيبر و کشتن پهلواني همچون عمرو بن عبدود ، يکي از افتخارات بي‌بديل اميرمؤمنان عليه السلام به شمار مي‌رود . ارزش اين افتخار زماني روشن مي‌شود که بدانيم جبرئيل و ميکائيل دو فرشته مقرب درگاه خداوند در اين جنگ در خدمت اميرمؤمنان عليه السلام بوده‌اند و با ايشان همکاري مي‌کرده‌اند.

 

 

ادامه مقاله در ادامه مطلب

شهاب بازدید : 115 شنبه 04 آبان 1392 نظرات (0)

ديدگاه اميرمؤمنان عليه السلام در باره ابوبکر و عمر

مخالفان اهل بيت عليهم السلام ادعا مي‌کنند که اميرمؤمنان عليه السلام با خلفاي سه گانه ارتباط حسنه و دوستانه داشته است و براي اثبات اين افسانه، به دروغ‌هايي مثل ازدواج ام کلثوم با عمر، نام گذاري فرزندان اميرمؤمنان عليه السلام از نام خلفا و ... استناد مي‌کنند.

 

 

ادامه مقاله در ادامه مطلب

شهاب بازدید : 422 شنبه 04 آبان 1392 نظرات (0)

آيا روايت معتبري در باره کندن در قلعه خيبر توسط اميرمؤمنان عليه السلام وجود دارد؟

 

 

يکي از فضائل بي‌نظير اميرمؤمنان عليه السلام که هيچ شخص ديگري در آن شريک نيست، قضيه کندن قلعه خيبر توسط آن حضرت است.

برجستگي و اهميت اين فضيلت از آن جا آشکار مي‌شود که بدانيم لشکر اسلام چندين روز پشت دروازه اين قلعه متوقف ماندند و فرماندهان مسلمان يکي از پس ديگري براي فتح اين قلعه هجوم مي‌آوردند؛ اما شکست خورده، درمانده و دست از پا درازتر به لشکرگاه برمي‌گشتند.

 

از جمله اين فرماندهان ابوبکر و عمر بود که رسول خدا صلي الله عليه وآله پرچم را به دست آن‌ها داد تا قلعه را فتح و شادي را به اردوگاه اسلام بياوردند؛ اما هر دوي آنان نرسيده به دروازه قلعه شکست خورده و با فرار خود نا اميدي و سرشکستگي را در ميان مسلمانان افزايش دادند.

 

 

ادامه مقاله در ادامه مطلب

شهاب بازدید : 105 شنبه 04 آبان 1392 نظرات (0)

آيا كسى از علماى اهل سنت، امامت را جزء اصول دين دانسته است؟

 

يكى از اشكالاتى كه همواره پيروان مكتب سقيفه به شيعيان گرفته‌اند، اين است كه چرا شما «امامت» را جزء اصول دين مى‌دانيد؟ چه دليلى براى اين قضيه وجود دارد ؟ و ...

 

اما جالب است بدانيد كه بسيارى از علماى اهل سنت ، به صورت صريح خلافت و امامت را جزو اركان و اصول دين ناميده‌اند. و يا مطالبى را مطرح كرده‌اند كه نتيجه آن پذيرفتن چنين اعتقادى است ؛ اما وقتى به امامت اميرمومنان على عليه السلام و عقيده شيعه مى‌رسند ، امامت را جزو اركان نمى‌دانند و به آن اشكال مى‌كنند؛ از جمله آقاى ابن خلدون مى‌گويد :

 

وشبهة الإمامية في ذلك إنما هي كون الإمامة من أركان الدين كما يزعمون وليس كذلك فإنما هي من المصالح العامة المفوضة إلى نظر الخلق ولو كانت من أركان الدين لكان شأنها شأن الصلاة.

شبهه شيعيان در اين زمينه اين است كه امامت ركنى از اركان دين است ؛ اين جزو توهمات آنها است؛ ولى آنچنان كه خيال مى‌كنند نيست؛ بلكه امامت از مصالح عمومى است كه به نظر خلق واگذار شده است و اگر جزء اركان دين بود، بايد شأن و منزلت آن همانند نماز باشد .

إبن خلدون الحضرمي، عبد الرحمن بن محمد (متوفاى808 هـ)، مقدمة ابن خلدون، ج 1، ص212 ، ناشر: دار القلم - بيروت - 1984، الطبعة: الخامسة.

اما در مقابل وقتى بحث خلافت ابوبكر و عمر باشد ، نظر آن‌ها صد در صد تغيير كرده و ادعا مى‌كنند كه امامت و خلافت جزو اركان دين است .

تعداد زيادى از علماى اهل سنت به اين مطلب تصريح كرده‌اند كه به برخى از آنها اشاره مى‌كنيم:

ادامه مقاله در ادامه مطلب

شهاب بازدید : 459 شنبه 04 آبان 1392 نظرات (0)

آيا در قبر و قيامت از ولايت علي و ائمه عليهم السلام سؤال مي‌شود؟

طبق روايات صحيحي كه در منابع فريقين (شيعه و اهل سنت) وارد شده،‌ سؤال از اصول عقائد در قبر و قيامت يكي از مسائل مسلم است که فرشتگان مقرب الهي كه به آنها «نكير و منكر» گفته مي شود، از ميت سؤال خواهند كرد.

«امامت» نيز از نگاه علماي شيعه و اهل سنت يكي از اصول اصلي عقايد است

بر حسب رواياتي كه در منابع شيعه و اهل سنت وجود دارد، از ميتي كه به عالم آخرت پا گذاشته در كنار ساير عقايد، از ولايت و امامت اميرمؤمنان و ائمه اهل بيت عليهم السلام نيز سؤال مي‌شود.

اما جديداً از سوي برخي شبكه‌هاي وهابي اين مسأله مورد انكار قرار گرفته است؛ نه تنها آنها بر انكار اين مطلب اكتفا نكرده،‌ بلكه در يك ادعاي بي اساس خود از علماي شيعه و مراجع عظيم القدر درخواست نموده كه اگر اين مطلب واقعيت دارد،‌ روايات صحيح شيعه را نشان دهند.

كارشناسان اين شبكه وهابي،‌ از رسوايي قبلي درس عبرت نگرفته و دست به شبهه افكني جديدي زدند و رسوايي ديگري را در پرونده خود رقم زده و عناد و دشمني دروني خود را با اميرمؤمنان و ائمه عليهم السلام بيش از پيش به نمايش گذاشتند.

اكنون در اين مقاله «سؤال از ولايت اميرمؤمنان و ائمه طاهرين عليهم السلام در عالم ديگر » را از ديدگاه روايات صحيح شيعه و اهل سنت و اعترافات علماي آنها به اثبات مي‌رسانيم.

 

مقاله در ادامه مطلب

شهاب بازدید : 105 شنبه 04 آبان 1392 نظرات (0)

اهل سنتی که به تشیع روی می آورند مفسد فی الارض هستند

مدیر شبکه وهابی وصال فارسی در واکنش به شیعه شدن تعدادی از اهل سنت سیستان و بلوچستان فتوای افساد فی الارض آنها را صادر کرد.
به گزارش وصال حق به نقل از جام نیوز، ملازاده مدیر شبکه وهابی وصال فارسی در پاسخ به سوال یکی از بینندگان شبکه که اظهار داشت: « بیش از 15 نفر در یکی از توابع شهرستان نیک شهر استان سیستان و بلوچستان به مذهب تشیع روی آورده اند موضع ما در رفتار با آنان چگونه باید باشد؟» گفت: «هرکسی که از اهل سنت به مذهب تشیع روی می آورد جاسوس دولت و مفسد فی الارض می شود
این وهابی که از این خبر به شدت ناراحت شده بود مدعی شد: «از چنین مفسدانی باید دوری کنید آنان هسته های اولیه شرک و ضلالت در منطقه هستند.»

 

 

 

شهاب بازدید : 76 جمعه 03 آبان 1392 نظرات (0)

مولای ما نمونه ی دیگر نداشته است

اعجاز خلقت است و برابر نداشته است

 

وقت طواف دور حرم فکر می کنم

این خانه بی دلیل ترک بر نداشته است

 

دیدیم در غدیر که دنیا به جز علی

آئینه ای برای پیمبر نداشته است

 

سوگند می خورم که نبی شهر علم بود

شهری که جز علی در دیگر نداشته است

 

طوری ز چار چوب ، در قلعه کنده است

انگار قلعه هیچ زمان در نداشته است

 

یا غیر لا فتی صفتی در خورش نبود

یا جبرئیل واژه بهتر نداشته است

 

این شعر استعاره ندارد برای او

تقصیر من که نیست ، برابر نداشته است

 

شاعر سید حمید رضا برقعی

 

 

 

 

شهاب بازدید : 100 جمعه 03 آبان 1392 نظرات (0)

زخمی ام التیام می خواهم

التیام از امام می خواهم

السلام وعلیک یا ساقی

من علیک السلام می خواهم

مستی ام را بیا دوچندان کن

جام می پشت جام می خواهم

گاه گاهی کمی جنون دارم

من جنونی مدام می خواهم

تا بگردم کمی به دور سرت

طوف بیت الحرام می خواهم

لحظه مرگ چشم در راهم

از تو حسن ختام می خواهم

در نجف سینه بی قرار از عشق

گفت لایمکن الفرار از عشق...

 

شاعر : سید حمید رضا برقعی

تعداد صفحات : 29

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 289
  • کل نظرات : 46
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 10
  • آی پی دیروز : 62
  • بازدید امروز : 14
  • باردید دیروز : 101
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 14
  • بازدید ماه : 1,831
  • بازدید سال : 12,175
  • بازدید کلی : 73,806
  • کدهای اختصاصی
    روزشمار فاطمیه پخش زنده حرم
    پیج رنک گوگل

    پیغام ورود و خروج

    IS

    IranSkin go Up

    وبلاگ اسکین

    ارسال لینک

    کد کج شدن تصاوير

    نایت نما-ابزار گوکل پلاس

    تصوير استاتيك

    ابزار پرش به بالا

    نام شما :
    ایمیل شما :
    نام دوست شما:
    ایمیل دوست شما:

    Powered by itwebsite.ir

    حسینیه شهید خرازی
    تماس با ما